Mmmm..... cookies...

Om organisationen

Østjysk Bolig er en boligorganisation med lejeboliger i Aarhus og Skanderborg kommuner. Organisationen har 40 afdelinger – 26 familieboligafdelinger, fem ældreboligafdelinger og ni ungdomsboligafdelinger. 

Afdelingerne indeholder 2.879 boliger – heraf 371 i Skanderborg Kommune (Ry, Gl. Rye og Låsby) – resten i Aarhus Kommune (Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N, Tilst, Viby, Højbjerg, Mårslet og Skødstrup). Østjysk Boligs største afdeling er Bispehaven i Aarhus V med 870 lejemål.

Organisationen blev dannet efter er en sammenlægning af Boligselskabet Præstehaven og Ry Andelsboligforening. Fusionen fandt sted i 2011. Præstehaven blev stiftet i 1939, Ry Andelsboligforening i 1945.

Der er pt. 48 medarbejdere i Østjysk Bolig. 11 i administrationen, 11 i den boligsociale indsats (heraf otte i Bispehaven), to i udviklings-/helhedsplanen i Bispehaven og 24 i driften.

Østjysk Boligs øverste myndighed er repræsentantskabet, som består af beboere fra de afdelinger, der har valgt medlemmer – det har alle ikke. Jo større en afdeling er, jo flere repræsentantskabsmedlemmer kan den vælge. Der er pt. 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Ude i afdelingerne er det de lokale afdelingsbestyrelser, der varetager beboernes interesser. 
 

Vil du i kontakt med Østjysk Boligs administration?
Find kontaktoplysninger her.

Eller har du brug for at komme i kontakt med Driftscenteret?
Find kontaktoplysninger her. 

Vedtægter og målsætninger